16 July 2018,
TANTIRI


  Kennismakingsworkshop:loopbaanbegeleiding en coaching
Wanneer: 1 dagdeel
Locatie: Delft
Groepsgrootte: 6-8 personen
Investering: 10 euro pp, inclusief koffie/thee, BTW.

Workshop: Jouw leven op papier
Aan de slag met jouw levensverhaal. Alleen wat jezelf kwijt wilt en zelf de moeite waard vindt. Individueel of in kleine groepjes.
3 dagdelen. Kan eventueel verlengd worden.

Workshop: Bewust uit Balans
Plannen die plannen blijven en dromen die nooit werkelijkheid worden. Kortom, er gebeurt niets. Om iets te laten gebeuren moet je uit balans en in beweging komen. Een veilige en bekende situatie opgeven. Om dat op te geven heb je wel een goede reden nodig. Iets wat jou aan het hart gaat. Waar jij energie van krijgt. Vandaar dat we in deze workshop op zoek gaan naar wat jou beweegt.

Biografie laten schrijven
Je eigen verhaal, bijvoorbeeld voor de kinderen of de kleinkinderen, die nu misschien nog niet geinteresseerd zijn, maar later wel. Of gewoon voor jezelf, omdat elk persoon een verhaal heeft dat verteld mag worden.


Coachingstrajecten
Coaching is erop gericht om het beste uit jezelf te halen, om je effectiviteit te verbeteren. Tantiri wil je daarbij helpen als het gaat om effectiviteitsverbetering in je persooonlijk leven, op financieel gebied of in je communicatie met anderen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gesprekken en oefeningen. Een individueel coachingstraject bestaat uit 4-6 bijeenkomsten van ca. anderhalf uur. Het is mogelijk om samen met anderen een traject te volgen, waarbij ieder aan zijn of haar persoonlijk doel werkt.
Tijdstip: in overleg
Investering: vanaf 100 euro per uur exclusief BTW (via werkgever of uitkerende instantie; tarief voor particulieren op aanvraag)

Loopbaanbegeleiding en reintegratie (individueel)
Tantiri verzorgt loopbaanbegeleiding voor mensen die twijfels hebben over hun huidige baan of die de arbeidsmarkt weer willen betreden. Basis is de biografische methode,
waarbij niet alleen gekeken wordt naar wat je kan, maar ook naar vergeten talenten.

basistraject:
intake + 5 bijeenkomsten (in totaal 11 uren)
frequentie: 1x per 2-3 weken (totale duur: ca. 4 maanden)
tijdstip: in overleg, overdag of 's avonds

Investering: vanaf 100 euro per uur exclusief BTW (via werkgever of uitkerende instantie; tarief voor particulieren op aanvraag)

Voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek kunt u een e-mail sturen naar info@tantiri.com of bellen: 015 2134059.

email: info@tantiri.com
Tantiri is een handelsnaam van Enelex Innovation B.V.
De inhoud van de site is Copyright © 2018 van Tantiri